Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Angelina Jolie

Een reactie plaatsen

Uit:Nieuws.nl

Uitgegeven op 30 januari 2005 om 12:30 uur

Acteren in films weegt niet op tegen het helpen van mensen. Dat heeft Angelina Jolie zaterdag gezegd. De actrice sprak in haar rol als ambassadrice van de Verenigde Naties voor het World Forum in het Zwitserse Davos. “Als ik een paar maanden in arme landen geweest ben, vind ik het moeilijk weer aan mijn werk te gaan”, sprak Jolie. “Ik vind de tijd die ik met mijn zoontje (dat door Jolie geadopteerd is, red.) aan mijn missies voor de VN spendeer veel belangrijker en meer voldoening geven”, zei de actrice.

Jolie zei te beseffen dat ze voor het publiek in de spotlight staat door het maken van films en het verdienen van veel geld. “Op die manier kan ik met mijn bekendheid meer geld voor projecten genereren. Dus ik weet dat ik beide moet blijven doen.” De actrice riep wereldleiders op constructief aan de vluchtelingenproblematiek te werken.

Deze zomer is Jolie naast Brad Pitt te zien in de actiethriller ‘Mr. And Mrs. Smith’. Deze week maakte de actrice bekend naast Matt Damon in de door Robert De Niro geregisseerde film ‘The good shepherd’ te gaan spelen.

[Copyright 2005, Novum]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s