Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Uitzicht

Een reactie plaatsen

Door mijn nog steeds benevelde uitzicht op de wereld kon ik gelukkig toch nog onderstaand bericht
‘zien’…Marijke

UIt: Nieuws.nl

Graffitikunstenaars nemen geluidswal onder handen

Twintig graffitikunstenaars komen zaterdag bijeen in Tilburg om in totaal veertien containers met hun spuitbussen onder handen te nemen. Het betreft geen illegale activiteit, maar een opdracht van de gemeente.

De containers vormen samen een geluidswal langs de A58 voor de campus Stappegoor, waar vierhonderd studentenwoningen gebouwd worden. De graffitikunstenaars zullen de binnenkant van de 168 meter lange geluidswal verfraaien met een graffiti-werk over de hele lengte van de wal.

De gemeente wil op die manier het uitzicht vanuit de studentenwoningen op de containers een wat vrolijker aanzien geven. Tilburgs wethouder Jan Hamming zal zaterdag ter plaatse met de kunstenaars lunchen.

0 thoughts on “Uitzicht

 1. Gaat het weer een beetje Marijke?

  Ben benieuwd naar de graffiti, mensen moeten zich kunnen uitleven en vooral de jonge mens. Ik vond de graffiti van Keith Haring aanspreekbaar. Helaas is hij niet meer onder ons.

  Zag jij de zon ook nog even vandaag?

  Hier zitten fazanten en een uil in de tuin.

  Groetjes!

 2. Ja, inderdaad, het gaat.. dank je Annet.
  Om de zon kon ik niet heen vandaag, wilde ik ook niet,ondanks dat ik veelvuldig mijn ogen moest sluiten van de brandend tranende ogen.Wat een prachtig lichtend voorbeeld gaf die zon ons weer, daar wordt je blij van.
  Leuk van die fazanten en die uil in jouw tuin. Ik merkte vandaag dat ik troost zocht bij de dieren. Weliswaar via een natuurfilm op tv, maar toch..
  Hartelijke groet!

 3. Ben heel vaak op Schirmonnikoog vakantie wezen vieren, we zaten jarenlang steeds in hetzelfde huisje. Daar liepen ook altijd “wilde” fazanten, die zo tam waren dat ze gewoon bij je op het terras kwamen, en sommigen aten uit je hand. Komt denk ik ook doordat de vakantiegangers op Schier een bepaalde mentaliteit hebben. Anders ga je niet naar een eiland waar je geen auto’s mee mag nemen, enzovoort.

 4. HELLO I AM KOBY BRYENT I PLAY IN THE NBA 8)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s