Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Israxc3xabl laat 500 Palestijnen vrij

Een reactie plaatsen

UIt:NOS.Nieuws

Israxc3xabl heeft vanmorgen vroeg 150 Palestijnse gevangenen vrijgelaten. Zij waren de eersten van 500 gevangenen die vandaag vrijkomen, de grootste groep in bijna tien jaar tijd. In 1996 werden 800 Palestijnse gevangenen vrijgelaten.

De vrijlating van vandaag is een gebaar van Israxc3xabl jegens de Palestijnse leider Mahmoud Abbas. Hij heeft de massale vrijlating nodig om radicale Palestijnen over te halen tot een staakt-het-vuren met Israxc3xabl.

Handboeien
Met de handboeien nog om verlieten de gevangenen in bussen het complex van de Ketziot-gevangenis, in het zuiden van Israxc3xabl. Na overbrenging naar de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever werd de groep overgedragen aan het Palestijnse gezag.

Geen van de vrijgelaten Palestijnen is ooit schuldig bevonden aan aanvallen op Israelixc3xabrs. De meesten hebben het grootste deel van hun celstraf uitgezeten.

De komende drie maanden zal Israxc3xabl nog eens 400 Palestijnen vrijlaten. In totaal zitten meer dan 8000 Palestijnen in Israelische gevangenissen

0 thoughts on “Israxc3xabl laat 500 Palestijnen vrij

  1. Tja, het kan een begin zijn. Maar mij staat nog steeds helder voor de geest hou een vorige “bekeerde” Isrealische houwdegen in de rug werd geschoten, niet door een Palestijn maar door een Joodse extremist. Er zit aan beide kanten zoveel haat en wrok! Maar een druppel moet de eerste zijn om de gloeiende plaat af te koelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s