Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Etentje dxc3xa8 manier om hart van vrouw te veroveren

Een reactie plaatsen

Vergeet die dure ring of dat kostbare cadeau. Haar uit eten nemen is de beste manier om het hart van een vrouw te winnen.

Dumprisico

Dat zeggen wetenschappers van het Britse Imperial College Londen. Volgens hen maken peperdure cadeaus duidelijk dat de man serieuze bedoelingen heeft. Hij loopt zo wel het risico dat hij door de vrouw wordt gedumpt nadat ze het cadeau heeft gekregen. Anderzijds zijn vrouwen niet onder de indruk van ‘goedkope’ cadeaus.

Uitnodiging risicoloos

De beste manier om een vrouw te verleiden, concluderen de wetenschappers, is haar uit eten te vragen, of uitnodigen voor een avondje uit. Dat is ook duur, maar de man loopt niet zo’n groot risico. Immers, een vrouw die niet in hem gexc3xafnteresseerd is, zal niet snel op de uitnodiging ingaan, en iemand uitnodigen kost nog niets.

Geen tips voor vrouwen

Uit het onderzoek blijkt niet welke verleidingstechnieken vrouwen het beste kunnen toepasssen op een door hun gewenste partner.

xc2xa9 RTLNieuws.nl

0 thoughts on “Etentje dxc3xa8 manier om hart van vrouw te veroveren

  1. Een referendum in een land waar Pim Fortuyn als grootste Nederlander aller tijden wordt gekozen? Als dat maar goed gaat.

  2. Ik ben zo’n optimist, die denkt dat als het volk dom wordt gehouden door ze nooit om hun mening te vragen – met als gevolg de oliekoekedomme uitslag van de grootste Nederlander- veel kan leren en beter gaat nadenken als vaker, vanzelfsprekend, hun mening wordt gevraagd in een referendum. Een kwestie van het volk serieus nemen. Dat moet toch uiteindelijk gaan werken?

  3. Ik hoop het voor Nederland. Er wordt wel eens gezegd: “Waar twee Nederlanders zijn, zijn drie meningen.” Dat lijkt me voor een referendum niet handig.
    Ze zouden eigenlijk bij de Zwitsers in de leer moeten gaan; die besluiten zo’n beetje alles per referendum.

  4. Het lijkt mij zeer nuttig om een referendum te houden over belangrijke onderwerpen. De regering weet duidelijk niet wat er onder de bevolking leeft.

  5. Ik dacht dat de weg naar het hart van een man door de maag ging… Halen ze deze normen en waarden ook al onderuit, en dat nog wel wetenschappelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s