Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Regen hindert festivals niet

Een reactie plaatsen

Uitgegeven op 31 juli 2005 om 10:42 uur

(Novum) – De organisaties van verschillende festivals in Nederland maken zich zondag geen zorgen over het slechte weer. Op het Bloemendaalse strand vindt zondag BeachBop plaats. Bij het grootste dansevenement op een Eurpopees strand worden zeker vijftienduizend mensen verwacht. Zeven strandpaviljoens bieden onderdak aan ‘grote namen uit de dans-scene’.

Bij organiserend paviljoen Woodstock 69 worden de weersvoorspellingen niet meer vertrouwd. “Er wordt al drie dagen zeventig procent kans op regen voorspeld en het is al drie dagen prachtig weer”, zegt een woordvoerder. “Ik geloof het weer niet meer.”

Emmen maakt zich zondag op voor een invasie van bezoekers aan het festival C’est la vie. De organisatie verwacht bij de elfde editie tussen veertig- en vijftigduizend belangstellenden. Het miezerige weer gooit waarschijnlijk geen roet in het eten, denkt woordvoerder Arnold Groen. “We hebben wel vaker regen gehad en mensen lieten zich er daardoor niet van weerhouden te komen.”

Straattheater Sam Shine

Al jaren een graag geziene gast op C’est la Vie, Sam Shine staat voor een beeldschone voorstelling, prachtig aangekleed loopt de wensfee door het publiek en ondanks het feit dat ze op grote hoogte neerkijkt op het publiek blijft de lieflijke schoonheid een grote aantrekkingskracht houden.

De tienduizenden bezoekers komen in het centrum van de Drentse stad vanaf 13.00 uur lopende straatartiesten tegen. Na 17.00 uur worden voorstellingen gegeven vanaf verschillende podia. Het meest trots is de organisatie op de komst van straatartiest Toon Maas, zegt Groen. “Hij is bekend van het straattheater. We zijn erg blij dat we hem eindelijk hebben kunnen vastleggen.”

[Copyright 2005, Novum]

0 thoughts on “Regen hindert festivals niet

  1. Da’s nog eens een mooi bericht. Zulke eerlijke mensen zijn er niet veel meer volgens mij.
    De handtas van mijn vrouw werd gestolen. We hebben direct de credit cards geblokkeerd, dus dat viel wel mee. Veel cash zat er ook niet in, maar wel rijbewijs, vliegbrevet en fotos. We dachten dat ze dat voorgoed kwijt zou zijn. De volgende dag belde een eerlijke vinder ons op, had zelfs het telefoonnummer moeten opzoeken. Alles, behalve credit cards en cash uiteraard, was terecht, dankzij een eerlijk iemand.

  2. Zulke berichten hoor ik graag!

  3. Psies. Lekker gezellig. Lekker neutraal. Ik heb het trouwens eerst wel 44 keer gelezen om zeker te weten dat er geen verborgen bommen in zaten, geen minime gaatjes waat de GBW met een stoomwals door kon en er verkeerde conclusies uit kon trekken of aan verbinden. Verder heb ik ook getracht om eenvoudige woorden te gebruiken.
    Ik heb de eerlijke vinder niet nader omschreven, noch waar en met wie die vinder woonde, noch zijn politieke overtuiging, noch zijn maatschappelijke omstandigheden, noch zijn os, noch zijn ezel.
    En om het nog even helemaal duidelijk te maken: Dit is als een grapje bedoeld, niet bedoeld om iemand serieus met te beledigen en naar mijn beste weten zijn er geen dieren mishandeld of uitkeringen gekort bij de totstandkoming van deze reaktie. 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s