Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Meisje 9 dagen na aardbeving gered

Een reactie plaatsen

* Negen dagen na de aardbeving in Pakistan is een meisje levend onder het puin vandaan gehaald. Het zesjarige meisje overleefde in een kast in het ingestorte ouderlijk huis. Haar ouders hadden soldaten verteld dat ze niet wisten waar hun dochter was. De militairen besloten daarop in de restanten van de woning te zoeken.

xc2xa9RTL-Nieuws

0 thoughts on “Meisje 9 dagen na aardbeving gered

 1. Toen Castro in 1959 de uitbuitende, door Amerikanen gesteunde, kliek uit Cuba verdreef werd hij in de ban gedaan. De langst en nog steeds durende economische en morele boycot werd over Castro en het land afgeroepen. Dat Castro Russische hulp in riep wordt hierdoor begrijpelijker. Voor de Amerikanen een reden te meer om te volharden.

  Als ik aan Castro denk, moet ik altijd aan de Amerikaanse reactie op de aanval op de Twin Towers denken. Natuurlijk ik wil niet bagatelliseren wat daar in New York gebeurde. Maar ook hier slaan ze in het wild om zich heen, zonder zich te verdiepen in de achtergronden.

  Het zou een overwinning zijn als de Amerikanen de hulp van Cuba zouden accepteren. Een unieke kans om weer tot elkaar te komen.

 2. Ik ben het helemaal met je eens, vandaar dat ik dit bericht als positief bericht plaats, met de hoop dat de Amerikanen deze kans zullen grijpen om zich van hun goede = menselijke kant te laten zien.

 3. Wil je mij je telefoonnummer doormailen
  Ik wil je vragen voor een radio programma
  dag geerhard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s