Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Biobrandstof

Een reactie plaatsen

ARNHEM – Een chauffeur van een tankwagen van Shell laadt vrijdag op het depot in Arnhem biobrandstof. Op dit moment worden de Shell-tanksstations in het hele land bevoorraad met deze milieuvriendelijker benzine. Op het oliedepot in Arnhem wordt aan de normale benzines, 2 procent ETBE toegevoegd, waardoor de uitstoot van broeistofgassen wordt afgeremd.

Shell is de eerste grote oliemaatschappij die per 1 januari 2006 met biobrandstof start. Op 1 januari 2007 zijn alle oliemaatschappijen verplicht biobrandstof te leveren.

xc2xa9De Gelderlander

0 thoughts on “Biobrandstof

 1. Dit goede bericht heb ik gemist want ik ben het er volledig mee eens. Pleit daar op mijn manier al jaren voor.

  Deze computer kon het beluisteren niet aan. Het zal iets met de koekies zijn. Ik wist niet dat deze site bestond. Zal deze site van jou Marijke opnieuw linken. Was toen inene geheel verdwenen.

  Groetjes uit de buurt.

 2. Een mooie droom van lieve mensen, maar wel naief.
  Balkenende kan beter zelf zorgen voor goed nieuws dan de pers de les te lezen.
  Die meneer in dat filmpje (zie link), van het Eindhovens Dagblad, noemde het manipulatie van het nieuws: in die “Goed-nieuws-krant” stond een positief bericht over “Maatregelen voor versneld winstherstel bij Philips”, de werkelijkheid was een forse reorganisatie als gevolg van een winstdaling.
  Pas nog zei een topeconoom van de Rabobank (toch waarschijnlijk geen linkse zuurpruim) dat dit beleid averechts werkt. Dat Balkje dat soort nieuws liever niet leest, begrijp ik heel goed.
  Wat gaan we doen: alleen de grote TV-inzameling melden, zonder de tsunami?

 3. Slecht nieuws is van alle tijden, alleen heel vroeger was er nog geen radio en tv en computer. Tegenwoordig gaat het nieuws binnen enkele seconden de wereld rond en weet iedereen alles binnen zeer korte tijd. Ik ben er van overtuigd dat de mensen vroeger minder zorgen hadden om wat er in de wereld gebeurde, je hoorde er gewoon niet over en als je het wel hoorde was de ramp alweer even geleden. Het nieuws werd toen nog door rondtrekkende reizigers doorverteld want ook kranten waren er in de middeleeuwen nog niet. Ik zeg niet dat het toen een prettige tijd was hoor, in tegendeel ( denk aan de heksenvervolging e.d.) maar tegenwoordig lijkt er inderdaad alleen nog maar slecht nieuws te bestaan en wordt het positieve nieuws naar de achtergrond verdrongen. Ik ben absoluut geen fan van dhr. Balkellende met zijn gereformeerde kuifje maar in dit geval heeft hij een beetje gelijk: meer aandacht voor positief nieuws en dan hopen dat mensen niet meer zo gefixeerd zijn door het slechte nieuws en zich laten meeslepen want daar schuilt een groot gevaar in. Kijk maar naar Parijs op dit moment, ze steken elkaar aan met hun gedrag.
  Succces met je web-log verder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s