Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Dreiging vogelgriep lijkt voorbij

Een reactie plaatsen

DEN HAAG (ANP) – Nederland lijkt dit voorjaar de dans te ontspringen en vrij te blijven van vogelgriep. Minister Veerman (Landbouw) sprak donderdag in de Tweede Kamer met enige voorzichtigheid zijn opluchting uit over het uitblijven van een uitbraak tot nu toe, maar waarschuwde voor onachtzaamheid.

,,In de herfst staan we er opnieuw voor”, drukte de minister de Kamerleden op het hart. Een nieuwe vogeltrek brengt dan de dreiging van besmetting in Nederland terug. Waakzaamheid blijft daarom volgens Veerman geboden.
De minister wil de aandacht wat betreft de vogelgriep niet laten verslappen. De maatregelen, die in Europa getroffen zijn naar aanleiding van de uitbraak van de varkenspest in de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, wil hij niet afzwakken. Want al is ,,de druk er een beetje af”, het gevaar van het overslaan van dat virus is nog niet geweken. ,,We blijven op onze hoede”, verzekerde Veerman.

xc2xa9RTL-Nieuws

0 thoughts on “Dreiging vogelgriep lijkt voorbij

  1. Is het niet veel meer nodig om voor ouderen zoiets op te richten? Dan ben je vaak zó gesetteld, dat het vreselijk moeilijk is om opnieuw te beginnen. Daarom blijven mensen ook vaak hangen in een relatie waarmee ze eigenlijk zichzelf ongelukkig maken.

  2. Juist op jonge leeftijd moet je leren met relaties en mogelijk het verliezen van die relatie om te gaan. En dat weer om het te lang in een niet bevredigende relatie blijven hangen op latere leeftijd te voorkomen.
    Onder het motto: jong geleerd oud gedaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s