Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Omhels dierbaren via internet met knuffelvest

Een reactie plaatsen

Mmm.. ik weet het niet. Er gaat niets boven een echte knuffel van en voor je dierbaren, zonder tussenkomst van een kunstig nagemaakt knuffelapparaat. Maar altijd nog beter dan helemaal geen knuffel. Dus laten we deze uitvinding maar als positief beschouwen..

xc2xa9Marijke

Het knuffelvest is dxc3xa9 oplossing voor drukke mensen zonder tijd voor lichamelijke genegenheid.

Internet
Canadese uitvinders hebben een vest gemaakt dat op afstand via internet te bedienen is. Zo kunnen bijvoorbeeld drukke zakenmensen hun vrouw of kinderen eens stevig omhelzen. Het ‘knuffelvest’ is gepresenteerd op een conferentie voor computertechnologiexc3xabn in de Canadese stad Montreal, aldus het Britse dagblad The Guardian.

Babypyjama
Onderzoekers benadrukken de noodzaak van het vest. Volgens hen gaat het moderne leven zo snel, dat we ‘drastisch’ minder tijd besteden aan familie. Een nieuwe variant van het knuffelvest is al in de maak: de ‘knuffelbabypyjama’. Deze moet aan het eind van dit jaar klaar zijn.

xc2xa9 RTLNieuws.nl

0 thoughts on “Omhels dierbaren via internet met knuffelvest

  1. Volgens mij kunnen ze die “deskundigen” beter eens met het hoofd onder de ouderwetse pomp met ijskoud water houden. Dan kunnen hun oververhitte breinen afkoelen, waaraan zulke dwaze gedachten ontspruiten als de “noodzaak” van zo’n knuffelvest en knuffelpyjama.
    Die noodzaak ontstaat alleen in de gederailleerde koppen van dergelijke oogkleppers, die de mensen om hen heen alleen gebruiken als alibi voor hun ambities.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s