Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Wereldrecord voor Arbeidsvitaminen

Een reactie plaatsen

AVRO Arbeidsvitaminen komt in het Guiness Book of World Records.

Het programma is officieel erkend als recordhouder van het langstlopende, landelijke radioprogramma ter wereld. Het record stond wereldwijd nog niet eerder op naam van een ander radioprogramma en is speciaal voor Arbeidsvitaminen in het leven geroepen.

Burgemeester Bakker
Voor de aanvraag waren ook niet-AVRO-gebonden getuigenverklaringen nodig. Zo diende burgemeester Bakker van Hilversum een getuigschrift in. Radio 2-zendercoxc3xb6rdinator Kees Toering legde ook een verklaring af.

Dag van de Arbeid
Op 1 mei, de Dag van de Arbeid, krijgt Arbeidsvitaminen-dj Gerard Ekdom het officixc3xable certificaat van een Londense afgevaardigde van het Guinness Book. Ook burgemeester Bakker is erbij.

xc2xa9NOS-Nieuws

0 thoughts on “Wereldrecord voor Arbeidsvitaminen

  1. Ik vergelijk dit even met suiker over een bittere pil strooien. De zorgverzekering is zoveel duurder geworden, dat veel mensen een verzekering met lagere dekking hebben gekozen. De zorgtoeslag compenseert desondanks de verhoging van de premie vaak lang niet, dus het niet korten op de zorgtoeslag is nog steeds een substantiële korting op de koopkracht.
    Natuurlijk is dit een positief bericht, maar het verdoezelt uiteindelijk alleen heel veel negatieve gevolgen van het kabinetsbeleid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s