Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Het lezen waard

Een reactie plaatsen

De Arabisch-Europese Liga (AEL) Nederland geeft in een verklaring zijn aanhangers het advies GroenLinks te stemmen. Groenlinks toont volgens de AEL de meeste raakvlakken met hun visie op een sociaal en rechtvaardig Nederland.

De AEL schrijft zich ernstig zorgen te maken over de verwaarlozing van de sociaal-economische emancipatie. De partij vreest ‘verregaande gevolgen voor de Nederlandse samenleving’. "Verwijdering in economische status, van nieuwe Nederlanders met de oude Nederlanders, in combinatie met stigmatisering van de moslimgemeenschap zijn ingredixc3xabnten voor defragmentatie van de sociale cohesie."

De liga is positief over ‘de linkse agenda van GroenLinks in combinatie met het principieel blijven verdedigen van liberale vrijheden’. De partij stelt verder dat thema’s zoals discriminatie op de arbeidsmarkt, godsdienstvrijheid, dubbele nationaliteit en lange termijnvisie voor de multiculturele samenleving het veiligst zijn in handen van GroenLinks. "Ze zijn de enige partij die integratie meer vanuit een principieel en realistisch blik op de samenleving benadert."

De AEL laat zich ook uit over de andere politieke partijen. De liga draagt de SP een warm hart toe,maar is teleurgesteld in het door hen voorgestelde spreidingsbeleid.’ De liga stelt verder dat de visie van de VVD ‘een concrete bedreiging vormt voor onze identiteit’. De PvdA wordt door de AEL gekwalificeerd ‘als een rechtse partij als het gaat om hun beleid in de praktijk’.

0 thoughts on “Het lezen waard

  1. Als GroenLinks zou ik niet graag met de AEL worden geassocieerd…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s