Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Junkie XL schrijft muziek voor 'Blind'

Een reactie plaatsen

(Novum) – Junkie XL heeft de muziek gecomponeerd voor de Nederlandse bioscoopfilm ‘Blind’, het regiedebuut van Tamar van den Dop. Dat heeft filmmaatschappij Buena Vista dinsdag bekendgemaakt. De dj, die eigenlijk Tom Holkenborg heet, maakt sinds enkele jaren in de Verenigde Staten soundtracks voor films en computerspelletjes.

Junkie XL schrijft muziek voor film 'Blind'

De 39-jarige Holkenborg combineerde voor het romantische liefdesdrama voor het eerst in zijn carrixc3xa8re klassieke thema’s met moderne muziekstromen. Regisseuse Van der Dop zegt in Junkie XL alles gevonden te hebben wat ze zocht. "Hij heeft zo goed begrepen wat ik wil vertellen en hij weet muziek te maken die je tot op het bot raakt."

‘Blind’ vertelt het verhaal van de jonge vrouw Marie, gespeeld door Halina Reijn, die worstelt met haar uiterlijk. In de armen van de blinde jongen Ruben ontdekt ze de liefde. Als Ruben door een operatie zijn zicht terug zou kunnen krijgen, slaat bij Marie de angst voor afwijzing toe. De film draait vanaf 8 februari in de bioscoop.

xc2xa9Nieuws.nl

Lees ook het stukje wat ik heb geschreven over de regisseur van deze film: Tamar van den Dop. Maar vooral de reactie van Joren Seldeslachts, xc3xa9xc3xa9n van hoofdrolspelers. Daar ben ik erg trots op!

xc2xa9Marijke van der Scheer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s