Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Het nieuwe kabinet trekt het land in

Een reactie plaatsen

Het kabinet komt naar u toe, deze lente. Guusje ter Horst, de nieuwe PvdA-minister van Binnenlandse Zaken, wees er donderdag na haar bexc3xabdiging nog maar eens op: xe2x80x98We willen het samen doen met de mensen in het land. Niet over mensen regeren, maar mxc3xa9t mensen.xe2x80x99 Het kabinet gaat in zijn eerste honderd dagen xe2x80x98afspraken maken met de samenlevingxe2x80x99, en het is er trots op.

Het regeerakkoord is een vat vol goede voornemens, stellen de bewindslieden. Waar het nu op aankomt, is al dat moois om te zetten in daden.

Iedere minister afzonderlijk trekt daarvoor de komende maanden de wijken in, de scholen, verpleeghuizen, bedrijven. Woordvoerders van ministers voorspellen een reizend circus dat nadrukkelijk niet alleen halt houdt bij koepels en belangenorganisaties, maar vooral ook bij individuele leraren, kunstenaars, gehandicapten, het buurthuis om de hoek. Om te horen over de problemen xc3xa9n de oplossingen xe2x80x98van de mensen om wie het gaatxe2x80x99.

Lees verder

0 thoughts on “Het nieuwe kabinet trekt het land in

  1. een vat vol goede voornemens, dat hebben ze altijd al gehad. Ook Hitler had een vat vol goede voornemens(hel extreem voorbeeld hoor, maar is wel zo). Ik ben het in ieder geval al niet eens met de nieuwe minster van integratie…lekker begin dus 😛

  2. @Anton: ik gun ze het voordeel van de twijfel, wel zo positief. Ze zijn nog maar net begonnen en moeten alles nog waar maken. Het regeerakkoord ziet er goed uit. Ik heb er wel vertrouwen in dat ze echt waar proberen te maken wat ze hebben beloofd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s