Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Wens

Een reactie plaatsen

Logkaart0708
"Eeuwigdurende" kalender, gemaakt door mijn vader (xe2x80 1944). Puur handwerk uit crisistijd: triplex, vensterglas, latjes. De variabele tekst staat op stroken papier die steeds over twee asjes met knopjes lopen. Met "a" stel je de dagen van de maand in, met "b" en "c" de dagen die afgedekt moeten. Met "d" de maand, en met "e" het jaartal (dat "bandje" was achterhaald). De plakplaatjes heb ik er als kind opgeplakt. Zo hebben mijn vader en ik samen iets gemaakt tot wat het nu is… (xc2xa9Gauke) (Lees hier het oorspronkelijke Dwarsbongel-log).

0 thoughts on “Wens

 1. Je hebt het letterlijk overgenomen uit de krant, maar dat bevestigt mijn stelling dat tegenwoordig zelfs veel mensen die professioneel met tekst bezig zijn, niet meer goed weten wat ze opschrijven: Als je een lont in een kruiDvat (b.v. bij een kruidenvrouwtje, of de drogisterij) steekt, is dat niet zo spectaculair. Wel als je ‘m in een kruiTvat steekt, dan kan er wel eens iets ontploffen…
  Maar je ziet dat ze bij de CU slimmer zijn dan bij de SGP, dit standpunt vastgelegd in officiële partijdocumenten zou ze hun subsidie kunnen kosten. Kunnen ze altijd homo’s nog weren op persoonlijke titel als minder geschikt voor de funktie! Maar voorlopig ga ik nog maar even uit van de goede bedoelingen.

 2. Eh… was het niet Yvette Lond?

 3. @Yolande: Ik heb het even opgezocht in “de Dikke van Dale”, maar “kruidvat” bestaat daar niet. “Lond” bestaat ook niet – wat daar het dichtste bij komt is: LOM-school…

 4. Nog even wat “speurwerk” gedaan op internet. Op http://www.nieuwsbank.nl/inp/2002/03/15/K164.htm lees ik dat deze mevrouw een bekeerde heroxefnehoer is. Het is natuurlijk knap als je dan afkickt, maar het dweperige dat ze nu heeft bevalt me niet: dat is haar manier om van de drugs af te blijven, maar daar moet ze andere mensen niet mee lastigvallen. Niet iedereen heeft het “licht” nodig dat een “volle-evangelie”-voorgangster denkt gevonden te hebben om uit haar duistere wereldje weg te blijven.

 5. Lieve Marijke en Gauke
  Ik wens jullie een heel warm en gezellig Kerstfeest
  en een heel positief 2008
  Veel liefs van Yolande

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s