Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Water

Een reactie plaatsen

Waterdruppel  Mijn dochter vertelde dat vanochtend op de school van haar kinderen een waterproject is gestart. De kinderen werden verwelkomt door zachte New-Age muziek. En de klassen waren omgetoverd tot een onderwateromgeving. Er werden fantasiespellen gespeeld, met een waterdruppel. Stel je voor dat je je moet douchen met xc3xa9xc3xa9n waterdruppel.. De kinderen waren dol enthousiast!  Heerlijk te horen dat er op deze kindvriendelijke manier aandacht wordt besteed aan het belangrijke element water.

Meer info over het waterproject: Schagen Vandaag  (Klikken op: ‘Douchen met xc3xa9xc3xa9n druppel’)

Nog een waterbericht:

Novum) – Prins Willem-Alexander blijft voorzitter van de Adviescommissie Water. Staatssecretaris van Waterstaat Tineke Huizinga (ChristenUnie) heeft de prins herbenoemd voor opnieuw vier jaar.

De commissie werd vier jaar geleden opgericht en geeft de staatssecretaris gevraagd en ongevraagd advies over het nationale waterbeleid. Onder meer oud-minister van Vrom Margreeth de Boer en oud-Kamerlid Pieter Jan Biesheuvel maken deel uit van de commissie.

Willem-Alexander is sinds 2006 ook voorzitter van de VN-Adviseursgroep Water en Sanitaire Voorzieningen. Deze werd in 2004 door toenmalig VN-baas Kofi Annan in het leven geroepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s