Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Werknemers eten minder vettigheid

Een reactie plaatsen

Bammetjes van thuis net zo lekker

Nederlandse werknemers laten snacks in het bedrijfsrestaurant steeds vaker links liggen.

(0)

Jaarlijks onderzoek

Dat blijkt uit het jaarlijkse landelijke cateringonderzoek van een Wagenings onderzoeksbureau. Het bureau vroeg 12000 werkende mensen naar hun lunchgedrag.

Elke dag

Bezoekers van het bedrijfsrestaurant aten in 2007 gemiddeld 0,95 gefrituurde snacks per week. Een jaar eerder was dat nog 1,36. Het gaat daarbij om mensen die in principe elke dag in de kantine eten en daar hun hele lunch kopen.

Mannen

Mannen eten meer snacks dan vrouwen, maar de daling heeft ook bij de mannen sterk ingezet. Aten zij in 2006 nog een goede anderhalve snack in de week, vorig jaar was dat er een. De afname is het grootst onder mannen jonger dan 30 jaar.

Bron: RTL-Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s