Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Mens en dier gebaat bij natuurstrook

Een reactie plaatsen

MAAS EN WAAL – Het kost wat, maar dan heb je ook wat. De voor vele miljoenen aan te leggen ecologische verbindingszones in Gelderland komen niet alleen de natuur ten goede. Ook de mens spint garen bij deze gebieden waar veelsoortige flora en fauna kansen krijgen om te gedijen.

De verbindingszone tussen de dorpen Heumen en Horssen is een van de eerste proefprojecten in Gelderland. In de toekomst zullen amfibiexc3xabn, vogels en zoogdieren van het Duitse Reichswald tot aan Fort Sint-Andries kunnen trekken en andersom. In dit grote territorium moeten diervriendelijke voorzieningen zorgen voor een natuurgebied van grote ecologische en landschappelijke waarde.

Lees het hele artikel

0 thoughts on “Mens en dier gebaat bij natuurstrook

  1. Ach ja, het is nu een hot item. Het hele journaille draaft er nu achteraan, en kiest kleurrijke statements om ongenuanceerde meningen aan op te hangen. Ik heb, als buitenstaander, al lang genoeg gehoord om zelf een genuanceerd oordeel te hebben. Een meneer die het overleefd heeft wil zijn gram halen omdat hij ongelezen een formulier getekend heeft, terwijl hij is afgegaan op mededelingen in een ontoereikend ziekenhuis elders. Het is niet niks, maar wel een keuze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s