Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

'Hardwerkende vrouw met hart op juiste plek'

Een reactie plaatsen

WILLEMSTAD (ANP) – De Antilliaanse minister-president Emily de Jongh-Elhage betreurt het vertrek van de Nederlandse minister Ella Vogelaar. ,,Ik heb haar leren kennen als een hardwerkende vrouw met het hart op de juiste plek, aldus de Antilliaanse premier in een reactie.

Vogelaar bezocht deze week de Nederlandse Antillen. Ze kondigde maandag op Curacao aan dat de Verwijsindex Antillianen (VIA) van de baan is en ze ondertekende een dag later met de Antilliaanse premier en de Curaxc3xa7aose gezaghebber Dindial een intentieverklaring voor het opzetten van een prachtwijk op Curaxc3xa7ao. Op beide beslissingen kreeg Vogelaar veel kritiek vanuit Nederland. Op de Antillen ontmoette ze vooral positieve reacties.

Volgens de Antilliaanse premier heeft Vogelaar moedige beslissingen genomen. ,,Bij haar recente bezoek aan de Antillen toonde Vogelaar warme en gemeende belangstelling voor de bevolking van de Nederlandse Antillen, zeker voor de personen op de Antillen die in een moeilijke situatie leven.

Vogelaar heeft volgens De Jongh-Elhage laten zien dat door het tonen van onderling begrip de samenwerking binnen het Koninkrijk kan worden verbeterd. ,,Daar prijs ik haar voor, aldus de Antilliaanse premier.

Bron: Trouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s