Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

'Binnen vijftien jaar vaccin tegen astma'

Een reactie plaatsen

Het Astma Fonds verwacht veel van de ontwikkeling van een vaccin tegen deze chronische longziekte. Volgens Bart Lambrecht, verbonden aan het Erasmus MC in Rotterdam en het Universitair Ziekenhuis in Gent, is een vaccin binnen vijftien jaar realiteit.

Hoogleraar Lambrecht stelt dat bij het vijftigjarig bestaan van het Astma Fonds. Met financixc3xable steun van het fonds zijn wetenschappers bezig met het ontwikkelen van een vaccin. De ziekte zou bij nieuwe patixc3xabnten via een inenting kunnen worden voorkomen.

Bron: AD.nl

0 thoughts on “'Binnen vijftien jaar vaccin tegen astma'

  1. Religiositeit heeft grote kunsten grootgebracht. Prachtige schilderingen, beeldhouwwerken, verhalen, rituelen, vieringen enz. Blijkbaar heeft de mens een grote behoefte om het onzichtbare zichtbaar te maken. Wat met het oog aanschouwd wordt is geloofwaardiger. Wat gebeurt er met je wannneer je voor een groot mariabeeld staat en de Madonna kijkt je aan? Je voelt je nederig ende behoefte bekruipt je om Maria om een gunst te bragen. Als een bedelaar op straat.
    Is dat geloven? Of houd je jezelf voor de gek? In ieder geval de behoefte is er, althans bij mij wel.
    Dat jij je afvraagt of God weleens de behoefte zou hebben aan rust, slaap of vergetelheid zou kunnen betekenen dat jij God ‘ziet’ als een menselijk wezen. Met gevoelens en zo.
    Maar God is voor mij de Oerkracht, de materie, de Natuurwet enz.
    Maar Maria was/is een mens en wanneer ik oog en oog sta voor een beeld van deze vrouw dan voel ik mij vaak geroerd. Ik roep dat zelf op omdat ik dat ook zo graag wil. Maar stilletjes hoop ik dan toch dat ik het niet zelf deed maar Maria.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s