Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Trouwen voor xc3xa9xc3xa9n dag

Een reactie plaatsen

Diemerdam Trouwen voor xc3xa9xc3xa9n dag. Het is xc3xa9xc3xa9n van de ludieke activiteiten die Stadsherstel Amsterdam tijdens de Stellingmaand in september organiseert in fort Diemendam. In samenwerking met Wed and Walk biedt Stadsherstel verliefde stelletjes de kans om zich voor xc3xa9xc3xa9n dag met elkaar in de echt te laten verbinden in een werelderfgoedmonument van de Unesco.

De trouwlustigen hoeven zelf geen voorbereidingen te treffen; de organisatie Wed and Walk zorgt voor feestelijke kleding, echte kunststof boeketten en plastic gouden ringen die men mag houden. Zelfs aan tissues is gedacht.

Aan alle ingredixc3xabnten voor een geslaagde en romantische dag in de openlucht is gedacht. De unieke locatie draagt extra bij aan de bijzondere sfeer. Na afloop van de huwelijksvoltrekking kan men op het terrein terecht bij Pixc3xb9 Di Caffxc3xa8 om een toost uit te brengen. Vanuit een brandweerwagen uit de jaren 50 voorziet Pixc3xb9 Di Caffxc3xa8 het publiek van koffie, lekkernijen en andere dranken. Het sprookje duurt tot zonsopkomst; bij de eerste zonnestralen is alles voorbij en is het huwelijk niet langer geldig. De kosten voor trouwen voor xc3xa9xc3xa9n dag zijn xe2x82xac49,50.

Stadsherstel werd in 2006 eigenaar van het fort en is nu bezig met de restauratie ervan. Fort Diemerdam wordt ingericht als culturele pleisterplaats en recreatieknooppunt. Er komt een nieuw paviljoenrestaurant, dat iedere dag is geopend. Op het fort zal een expositie over de geschiedenis van het complex te zien zijn. Ook zullen er theaterstukken worden geprogrammeerd en is er ruimte voor andere culturele uitingen.

Stadsherstel Amsterdam NV, opgericht in 1956, beheert meer dan 500 monumenten, varixc3xabrend van woonhuizen tot kerken en industrixc3xable monumenten in en rondom Amsterdam. Met een restauratieomzet van gemiddeld circa xe2x82xac10 miljoen per jaar, is Stadsherstel het grootste restauratiebedrijf van Nederland. Stadsherstel is een organisatie zonder winstoogmerk en zet zich in voor erfgoed, kunst en cultuur.

Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s