Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Dochter Saskia Noort schittert bij concert Anouk

Een reactie plaatsen

Anouk heeft mogelijk een opvolger. Tijdens het concert van Anouk in Paradiso sprong donderdag onverwachts een 14-jarig blond meisje op het podium, dat vroeg of ze ook een nummer mocht zingen. Anouk was de kwaadste niet en gaf haar de microfoon. Het publiek sloeg steil achterover van het steengoede optreden.Dochter Saskia Noort schittert bij concert Anouk

Later bleek dat deze durfal Julia Schellekens heet en de dochter is van schrijfster Saskia Noort. Ook Giel Beelen was in de ban van de mini-Anouk, hij vroeg zich vrijdagochtend tijdens zijn radio-show af wie dit onbekende talent was.

Schellekens vertelde in RTL Boulevard over haar ervaring. "Het was zo’n intieme sfeer, dus daarom riep ik heel hard, ik wil een nummer zingen." Schellekens voelde zich thuis op de planken. "Ik kreeg er echt een kick van en wilde eigenlijk niet meer van het podium."

Noort zelf was waarschijnlijk nog zenuwachtiger dan haar dochter. "Ik dacht dat mijn kniexc3xabn het begaven", zei de schrijfster. Ook moest de trotse moeder ‘vreselijk huilen’.

Anouk kon de onverwachte wending van haar concert wel waarderen. De zangeres greep het moment aan om met haar vriend Unorthodox te dansen. Het nieuwe album van Anouk ‘For Bitter or worse’ werd vrijdag uitgebracht.

Bron: Nieuws.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s