Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Miljoenenopdrachten voor Imtech

Een reactie plaatsen

Imtech nv heeft voor ruim EUR50 miljoen orders ontvangen voor mobiliteitsverbetering in Nederland en het Verenigd Koninkrijk, zo maakt het bedrijf dinsdag bekend.

Het gaat onder meer om dynamische verkeerssignalering, de technologische renovatie van een verkeerscentrale en aanleg van communicatiesystemen langs snelwegen, aldus Imtech.

"Imtech beschikt over een sterke Europese positie op de markt van verkeerstechnologie", licht CEO Rene van der Bruggen van Imtech toe. "Deze orders dragen in belangrijke mate bij aan meerjarige continuiteit."

In Nederland gaat Imtech werken aan een dynamische verkeerssignalering en -handhaving langs snelwegen A13, A16 en A20 bij Rotterdam. Eind oktober 2010 zal de A20 klaar zijn en eind november 2010 de A13 en A16.

Imtech heeft daarnaast van Rijkswaterstaat de opdracht verworven voor de renovatie van de verkeerscentrale van noordwest Nederland.

In het VK is Imtech in opdracht van de Highways Agency verantwoordelijk voor de aanleg van een communicatienetwerk langs de bijna 64 kilometer lange snelweg M6.

Bron: Trouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s