Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Vallend kind opgevangen

Een reactie plaatsen

Een man die een in een H&M in Brussel aan het winkelen was, heeft daar een kind opgevangen dat drie verdiepingen naar beneden viel. Volgens de man was het puur toeval. "Ik hoorde gekrijs, keek naar boven en zag dat er een kind uit de lucht viel. Ik stak mijn armen uit en ze viel er recht in. Een mirakel", zegt de man, de 54-jarige Matteo Laniri, vandaag in de krant Het Laatste Nieuws.

Hij was helemaal ontdaan na de spectaculaire redding. Die was volgens hem mogelijk omdat hij toch maar de tram had genomen in plaats van de auto, waardoor hij later in de winkel was. "Als je eraan denkt dat zo'n banale keuze als tram of auto ervoor gezorgd heeft dat ik op het goede moment op de goede plek stond, voelt het ongelofelijk aan. In alle andere gevallen was dat meisje morsdood geweest. Ze viel wel twintig meter naar beneden."

Het meisje van vier was aan de aandacht van haar ouders ontsnapt op een bovenverdieping van de winkel. Ze is waarschijnlijk op de leuning van een roltrap geklommen en aan de andere kant naar beneden gevallen. De man en het kind zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het personeel van de winkel was aangeslagen door het incident, de winkel ging de rest van de dag dicht.

Bron: NOS Headlines

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s