Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Eerste officixc3xable optreden bruidsmeisje Amalia

Een reactie plaatsen

Amalia De 6-jarige prinses Amalia beleeft zaterdag haar eerste officixc3xable optreden. Amalia is een van de bruidsmeisjes bij het huwelijk van haar peettante, de Zweedse kroonprinses Victoria, en Daniel Westling. Het huwelijk wordt in Stockholm voltrokken.

Amalia is het petekind van de 32-jarige Victoria, die zelf het petekind is van koningin Beatrix. Bij de trouwerij zijn ook koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Mxc3¡xima, prins Friso, prinses Mabel, prins Constantijn en prinses Laurentien aanwezig.

In februari vorig jaar werd bekend dat de 36-jarige sportschooleigenaar Westling met Victoria in het huwelijksbootje zou stappen. De twee hebben sinds 2002 een relatie. De Zweedse prinses trouwt op dezelfde datum als haar ouders koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Zij gaven elkaar op 19 juni 1976 het jawoord.

De 31-jarige Victoria zal te zijner tijd haar vader koning Carl Gustaf opvolgen als staatshoofd van het Scandinavische land. De Zweedse troonopvolgster en Westling trouwen in de kathedraal Storkyrkan.

Bron: Trouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s