Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Amsterdam maakt zich op voor huldiging

Een reactie plaatsen

De gemeente Amsterdam maakt zich op voor de huldiging van het Nederlands elftal, die voor dinsdag gepland staat. De stad huldigt de voetballers op het Museumplein. Nu Oranje geen wereldkampioen is geworden, blijft de veelbesproken rondvaart achterwege.

 
Amsterdam maakt zich op voor huldiging

Maandagochtend om 8.00 uur staat op het Amsterdamse stadhuis alweer een vergadering over de aanstaande huldiging gepland, daarin wordt eveneens teruggeblikt op zondagavond. Volgens een woordvoerder van de gemeente was de sfeer in de stad tijdens de finale goed. Behalve het Museumplein, waren ook het Leidseplein en het Rembrandtplein gevuld met duizenden voetbalsupporters.

De gemeente Amsterdam verwacht dat de binnenstad dinsdag zo goed als onbereikbaar zal zijn voor autoverkeer. Er worden grote files verwacht rondom en richting de hoofdstad. De gemeente heeft vier locaties aangewezen waar automobilisten dienen te parkeren. De bijna 15.000 gereserveerde parkeerplaatsen bevinden zich in het havengebied, bij de RAI, bij Schiphol en bij de Amsterdam ArenA. De stad heeft ook 840 parkeerplaatsen voor touringcars bij de ArenA beschikbaar.

De extra parkeerplaatsen zijn dinsdag van 7.00 tot 21.00 uur geopend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s