Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

NS: winterplan werkt

1 reactie

De sneeuwval van afgelopen zaterdag heeft allerminst tot chaos op het spoor geleid. Door over te schakelen op de winterdienstregeling bleef de overlast beperkt, zegt NS-topman Bert Meerstadt dinsdag in het AD. Hij vindt de kritiek van de Tweede Kamer, vakbonden, minister van verkeer Melanie Schultz (VVD) en reizigersorganisatie Rover niet terecht.

Zaterdag liep het treinverkeer rond Utrecht Centraal urenlang vast. De overlast was volgens Meerstadt 'heel vervelend'. "Zeker omdat veel mensen Sinterklaas wilden vieren, maar onze winterplannen hebben gewerkt."

De overlast bleef volgens hem beperkt tot de regio rond Utrecht. Meerstadt wijst erop dat de chaos zich vorig jaar in soortgelijke situaties nog over het hele land verspreidde en tot drie dagen aanhield. "Nu was het twee tot drie uur rondom Utrecht. Een hele verbetering."

Lees het hele bericht in Nieuws.nl

One thought on “NS: winterplan werkt

  1. In dergelijke winterse omstandigheden (en erger) fietsten wij vroeger dagelijks 17 km naar school, en 17 km terug. Wij fietsten nog (nou ja, soms een eindje lopen) als de bussen niet meer reden. Ik heb daar niets verkeerds aan overgehouden.
    Laat die zeurpieten die steeds wat te emmeren hebben over het Openbaar Vervoer Onze Lieve Heer maar vragen om de winterse omstandigheden, die hun gehaaste gewoonten frustreren, af te schaffen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s