Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

One/11

Een reactie plaatsen

Een prachtig nieuwjaarscadeau van journalisten voor Nederland: http://www.one11.nl/ Een site die alle goednieuws sites, (ja ook deze!) bijna overbodig maakt. Een site vol met informatie en portetten over/van bouwers en doorzetters, ondanks veel tegenslag en ellende.

Ik citeer uit de brief naar alle collegajournalisten:

….De eerste tien (of eigenlijk elf) jaren van het nieuwe millennium brachten weinig goeds, als je tenminste ons journalisten mag geloven. Economische crisis, klimaatrampen, een zogenaamde botsing tussen beschavingen. Tegelijk wordt er veel geklaagd over de vervlakking, verhuftering, achteruitgang van de gezondheidszorg en het onderwijs. Al deze zaken beschrijven wij journalisten dagelijks. Toch zijn er ook andere ontwikkelingen die we zien, maar die worden nogal eens vermalen in de grote nieuwsstroom.

Daarom vinden ondergetekenden het begin van het nieuwe decennium een mooie gelegenheid voor een journalistiek gebaar. We geven Nederland een nieuwjaarscadeau. Tien jaar geleden was het 9/11, wij gaan een 'One11' crexc3xabren…

Lees de hele brief hier

Ik zal proberen op eigen bescheiden wijze mee te doen aan dit prachtige initiatief, door regelmatig aandacht geven aan deze site, en wellicht ook met eigen verhalen over de helden in onze samenleving.

Een voorbeeld van een bericht op one/11: Alles voor de leerlingen

http://www.one11.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s