Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Rotterdam ademt vier dagen kunst en design

Een reactie plaatsen

Rotterdam staat van donderdag tot en met zondag in het teken van kunst en design. De oude ontvangsthal van de Holland Amerikalijn biedt vier dagen lang onderdak aan Art Rotterdam. Op deze kunstbeurs presenteren zeventig galeries werken van internationaal opkomende kunstenaars.

// <![CDATA[// &lt;![CDATA[// &amp;lt;![CDATA[// &amp;amp;lt;![CDATA[// &amp;amp;amp;lt;![CDATA[// &amp;amp;amp;amp;lt;![CDATA[// &amp;amp;amp;amp;amp;lt;![CDATA[// &amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;![CDATA[// &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;![CDATA[var id2 = &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;0.4321678851136025&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;;// ]]&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;// ]]&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;// ]]&amp;amp;amp;amp;amp;gt;// ]]&amp;amp;amp;amp;gt;// ]]&amp;amp;amp;gt;// ]]&amp;amp;gt;// ]]&amp;gt;// ]]&gt;// ]]>

ANP
 
In het tegenoverliggende oude havengebouw Las Palmas vindt tegelijkertijd de designbeurs Object Rotterdam plaats. Op deze beurs presenteren diverse galeries nieuwe designs en werken van kunstenaars. Zo toont ontwerpster Merel Bakhof er haar Brei Wind Machine, een door de wind aangedreven apparaat dat sjaals breit. Het apparaat is vanaf komende zomer in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen ook te zien op de tentoonstelling Nijverheden – de evolutie van ambachten.

In de zogeheten Video Hall op Art Rotterdam is een selectie kunstzinnige video's te zien die door de galeries zijn voorgedragen als vernieuwend. Ook op enkele andere plekken in Rotterdam worden activiteiten georganiseerd op het gebied van kunst en design.

Bron: parool.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s