Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Kijken naar luisterspel

Een reactie plaatsen

Miljoenen luisteraars zijn ermee opgegroeid: de spannende avonturen van detective Paul Vlaanderen. Het Thriller Theater bewerkte het populaire hoorspel rond deze radioheld tot een toneelvoorstelling waarbij de bezoeker zxe2x80x99n ogen dicht kan doen.

Foto: Foto & Copyright: Joris van Bennekom

Dat kan, maar dan mis je wel de andere helft van het verhaal. Want achter de schermen speelt zich ook van alles af. En dat is minsten zo interessant. De cast van xe2x80x98Paul Vlaanderen en het mysterie van de verzonnen doodxe2x80x99 wordt gevormd door drie acteurs die gezamenlijk zeventien hoorspelpersonages ten gehore brengen.

Het toneel bestaat uit een kleine hoorspelstudio uit de vijftiger jaren, twee hangende microfoons en een tafel vol met attributen om de geluiden mee te kunnen maken. Zelfs de beroemde grindbak ontbreekt niet.

Sander de Heer en Hymke de Vries spelen Paul en Ina Vlaanderen, terwijl Lex Passchier maar liefst zeven personages voor zijn rekening neemt. Ook speelt hij de inspecixc3xabnt van de hoorspelstudio, die met alledaagse gebruiksartikelen het ene na het andere geluid tevoorschijn tovert. Een knappe prestatie, die tot 16 april live te bewonderen is in de Nederlandse theaters.

Bron: De Telegraaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s