Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Obama breekt lans voor illegalen

3 reacties

xa9 epa

De Amerikaanse president Barack Obama heeft dinsdag in El Paso aan de grens met Mexico om steun gevraagd voor een ingrijpende hervorming van het beleid jegens illegale immigranten en een felle aanval gedaan op het migratiebeleid van de Republikeinen. Obama beklemtoonde ook dat een hervorming van het beleid door illegalen te legaliseren de middenklasse en economie grote voordelen biedt.

'Er is een ander immigratiebeleid nodig zodat er niet langer een kolossale ondergrondse economie is, die goedkope arbeidskrachten uitbuit en daarmee de lonen van anderen naar beneden haalt', aldus Obama. Hij overweegt twaalf miljoen mensen die zonder legale verblijfsstatus in de VS wonen en werken, te legaliseren.

Hij laakte de Republikeinen die om steeds strengere en steeds meer beperkende maatregelen tegen illegale immigranten roepen. (ANP)

Bron: parool.nl

3 thoughts on “Obama breekt lans voor illegalen

  1. Als ik denk aan een boektitel als “Opwaaiende zomerjurken”, dan vind ik het dragen van een broek toch héél wat kuiser…

  2. Vandaag publiceerde ik op mijn blog een artikel over de moeizame wijze waarop illegalen zich, met steun van anderen, staande houden in de stad Utrecht:
    http://zilvervis.net/2011/05/31/koken-in-het-eetcafe-als-strohalm/

  3. Dank voor je bijdrage, Zilvervis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s