Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Een jongensdroom komt uit

1 reactie

In het stadion was hij niet. Hij had al bijna zes uur in het cafxc3xa9 gezeten en een behoorlijk aantal biertjes op. Maar Ajax-supporter Mitch van Helvert liep gisteren wel eventjes met de kampioensschaal door de Amsterdamse binnenstad. Aanvoerders Maarten Stekelenburg en Jan Vertonghen lieten de schaal vallen toen ze gevaar zagen aankomen.

De doelman en de verdediger waren op het dak van de feestbus van Ajax, die op weg naar het Museumplein was voor de huldiging, geklommen. Plotseling zagen ze een stroomkabel van de tram naderen. 'Ze werden bijna onthoofd', zei trainer Frank de Boer er later op de avond over.

En dus kozen Stekelenburg en Vertonghen, beiden met xc3xa9xc3xa9n hand op de schaal, voor hun eigen veiligheid en belandde de zwaarbevochten trofee op de straat. Een volgbus reed er vervoglens over heen, waarna het zilverwerk over de weg rolde. Een flinke deuk was het gevolg.

'We kwamen net de kroeg uit gerold, toen op het kruispunt Hobbemakade/Ceintuurbaan de spelersbus kwam aanrijden', zegt de 'redder van de schaal' in Spits. 

'Plotseling lag de schaal op de grond. Ik dacht eerst nog dat het een 'nepperd' was, maar toen ik hem opraapte, zag hij er toch wel behoorlijk echt uit', legt de Ajax-aanhanger (22) uit. 'Er zat een flinke deuk in, maar hij was prachtig. Ik heb hem hoog boven mijn hoofd gehouden en ermee rond gerend alsof ik zelf kampioen was.'

'Daarna werd hij door iemand uit de bus met bestuurders weer uit mijn handen gegrist. Ja natuurlijk had ik hem wel willen houden, maar dan nog: een jongensdroom kwam uit.'

Bron: ad.nl

One thought on “Een jongensdroom komt uit

  1. Schater, wat ongelofelijk vreselijk leuk!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s