Positieve berichten

Positieve berichten als vitaminen voor de ziel

Een echt mooi huwelijksaanzoek

4 reacties

Een doodnormaal huwelijksaanzoek, op één knie in een chique restaurant met een ober met champagne op afroep, voldoet tegenwoordig niet meer. Het vragen moet minstens op spectaculaire wijze en het allerliefst nog van minuut tot minuut gefilmd worden zodat het daarna een hit op YouTube kan worden. Waarom zou je anders je filmpje ‘Greatest Marriage Proposal EVER’ noemen?

Maar het huwelijksaanzoek van deze John is daadwerkelijk oprecht mooi. Toen John en zijn vriendin twee maanden bij elkaar waren, haalde hij haar in Parijs op van het vliegveld. Zodra hij haar uit het vliegtuig zag komen, wist hij dat hij met haar wilde trouwen. Vanaf dat moment filmde hij hun leven en de avonturen die ze samen beleefden. Dit materiaal gaf hij aan filmmaker Michael Justin die er een korte film van maakte. Hoe Johns leven doorspekt was met pech, tot hij zijn toekomstige bruid ontmoette.

Bron: nrc.next.nl

4 thoughts on “Een echt mooi huwelijksaanzoek

  1. Jij verwoordt heel goed wat ik vanochtend, toen ik het hoorde, zo ongeveer voelde, maar toen nog niet precies onder woorden kon brengen.
    “Een gewelddadige dood” noem jij het en daarom vroeg ik mij af of ‘gedood’ niet eigenlijk ‘vermoord’ moest zijn.

  2. @Thérëse: ‘Dood door geweld’ is voor mij hetzelfde als ‘vermoord worden, maar misschien geeft het woord ‘vermoord’ het krachtiger en duidelijker weer.

  3. Helemaal en van harte mee eens!

  4. Bin Laden was een religieus fanaticus, en was daarin niet gekker dan “dominee” Terry Jones. Maar Bin laden had meer financiële middelen, meer charisma en meer aanhangers. Daardoor kon hij een groep mensen zo gek krijgen om zijn terroristische acties, o.a. op ambassades en het WTC, te volvoeren.
    Daarmee werd hij ook een symbool voor de overwinning van zijn gekte op de kapitalistische gekte van “de grote vijand”, die hem eerst geholpen had om de Russische vijand te verslaan, een even grote “heidense macht”, al zal hij daar een ander woord voor gehad hebben.
    Nu is hij in de geest van aanhangers van zijn gekte een “martelaar”, en zal nu wel omringd door weet ik hoeveel maagden in het hiernamaals aan de dialyse liggen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s